High Five in het onderwijs 

Op deze pagina ziet u wat er in de gemeente Nissewaard via High five aan het basis- en voortgezet onderwijs wordt aangeboden! Scholen kunnen hier kennismaken met verschillende sport, natuur (NME) en culturele (BCE) activiteiten én zich inschrijven. Klik op de posters om in te zoomen op de verschillende programma´s. Op basis van het programma is er ook een klassement tussen de scholen waar stickers en prijzen te verdienen zijn. Bekijk direct het onderwijs klassement. 


Digitale aanmeldbank onderwijs 

Scholen kunnen zich via de website module aanmelden voor activiteiten op alle bovenstaande onderdelen. Klik hier om naar de digitale module te gaan. Ze beheren hun eigen account en de website bevat een direct koppeling richting naschoolse activiteiten (voor 0-100) en pagina's voor verenigingen wat het welzijnsplaatje compleet maakt. 

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan. 


High Five klassement 

Een klassement die de basisscholen in de gemeente Nissewaard activeert om in beweging te komen. Scholen verdienen per thema punten wanneer ze actief deelnemen of actief worden in hun wijk, omgeving. De actiefste scholen ontvangen een duurzaam, speelelement naar keuze op het schoolplein. Klik hier om de actieve versie te zien. *Ook toepasbaar op andere organisaties denk aan sportverenigingen, het verenigingsleven en/of voortgezet onderwijs.


Advies over programmering? Stuur een mail naar info@highfivenederland.nl