HIER! Gebeurt het in
'''jouw gemeente''

Benieuwd wat er in de vrije tijd allemaal te doen is in uw gemeente? Dan hebben wij een overzicht voor u samengebracht in “HIER! gebeurt het.” Van culturele en creatieve workshops, tot activiteiten in de natuur of op het sportveld. Het brengt alles wat er is samen. Een boekje voor jong en oud met alle welzijns activiteiten. 

Het boekje is opgedeeld in de categorieën cultuur, natuur, ontmoeten en sport. Per categorie lees je op alfabetische volgorde wat, waar en voor wie er allemaal te doen is in uw gemeente.


Een fysieke manier om de verbinding in jouw gemeente zichtbaar te maken tussen de verschillende domeinen. Ideale koppeling aan doelen binnen het sociaal domein. Denk aan thema's waar iedereen mee te maken heeft als eenzaamheidsbestreiding of het realiseren van een Lokaal sport- en beweegakkoord. Naast de fysieke variant kent het een digitale versie met een interactieve sociale kaart, goodies en een (social) media campagne rondom het boekje, de digitale kaart en de organisaties die hiermee het podium krijgen wat ze verdienen.  HIER! In jouw gemeente?
Laat dan snel je mailadres achter